Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους...

0


 ...για τον βιασμό της 12χρονης...

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα μέσα στο Σαββατοκύριακο...

Για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντος των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν σωματική επαφή με την 12χρονη. Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της 33η ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Οι τρεις άνδρες φέρονται να είναι «πελάτες» του Ηλία Μίχου, οι οποίοι πλήρωσαν για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, 33 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά τη σύλληψή του το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)