Η ιστορική βραδιά της ΑΕΚ...

0


 Επέστρεψε σπίτι της έπειτα από 20 χρόνια...

Μέσα σε αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, έγιναν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena». Έτσι, έπειτα από περίπου 20 χρόνια προσφυγιάς, η Ένωση επέστρεψε σπίτι της και το γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια...

Πρόκειται για μια ιστορική βραδιά για τον «δικέφαλο», σχεδόν έναν αιώνα από την ίδρυση της προσφυγικής ομάδας, από την οποία δεν έλειψαν οι μνήμες και η συγκίνηση.

Πλήθος εκπροσώπων από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας έδωσαν το «παρών», ενώ οι περισσότεροι από τους προέδρους των συλλόγων της Super League ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΕΚ και παρέστησαν είτε οι ίδιοι είτε δια αντιπροσώπων.

 Μεταξύ άλλων, παρέλασαν εκπρόσωποι από περίπου 40 προσφυγικά σωματεία που έφεραν και τα αντίστοιχα λάβαρα. Το πανόραμα του ελληνισμού της Ανατολίας. Ακολουθούσαν 98 παιδιά των ακαδημιών, συμβολίζοντας τα 98 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές, το αφιέρωμα στον Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με καροτσάκι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ έκοψαν την κίτρινη κορδέλα, σηματοδοτώντας τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)