Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Η Airbus «χρωστάει» 265 αεροσκάφη μέχρι τα τέλη του έτους για να «πιάσει» τους στόχους της


 Συνολικά 55 αεροσκάφη παρέδωσε στους πελάτες της η Airbus μέσα στον Σεπτέμβριο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των παραδόσεων για το εννεάμηνο του 2022 στα 437 αεροσκάφη.

Πλέον, ο κολοσσός στον κλάδο της αεροναυπηγικής θα πρέπει να ολοκληρώσει τις παραδόσεις 265 αεροσκαφών μέσα στο δ' τρίμηνο του έτους, ώστε να επιτύχει την παράδοση 700 αεροσκαφών μέσα στο 2022, «πιάνοντας» τον στόχο που είχε τεθεί από τη διοίκηση της εταιρείας στις αρχές του χρόνου.

Σύμφωνα με το Reuters, οι παραδόσεις αεροσκαφών για τον Σεπτέμβριο ευθυγραμμίζονται με τον αντίστοιχο μέσο όρο της εταιρείας από το 2012.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως η Airbus έχει υπογράψει συμβόλαια για την πώληση 856 αεροσκαφών εντός του 2022, αριθμός ωστόσο που δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα, καθώς υπήρξαν ακυρώσεις για την πώληση περισσότερων από 200 αεροσκαφών.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.