Υπουργοί λένε «ναι» σε πρόταση Τσίπρα για τα 12 μίλια...

0


 Μπορεί στη Νέα Δημοκρατία να ενοχλήθηκαν με την δήλωση Τσίπρα περί επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια ανατολικά της Κρήτης, αλλά κάποιοι στην κυβέρνηση θεωρούν ότι αυτό γενικώς βοηθάει σ’ αυτή τη φάση, γιατί δίνει σήμα προς την Τουρκία, ότι υπάρχουν εσωτερικές πολιτικές πιέσεις να πάμε σε μια... τέτοια εξέλιξη

Όταν λέω ότι στην κυβέρνηση κάποιοι το είδαν θετικά, εννοώ αρμόδιοι υπουργοί πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Πιο αρμόδιοι δεν γίνεται. Ο Μητσοτάκης όμως δεν δείχνει να το συζητάει αυτή την ώρα (αυτή την ώρα και όχι… αύριο).

⁃ Το γεγονός ότι οι πλειστηριασμοί… γιοκ μέχρι τις εκλογές, είναι καλό και προκύπτει λόγω προεκλογικής περιόδου.

⁃ Τώρα σας λέμε ότι γιοκ και σε αυξήσεις στην Αττική Οδό, όπως προγραμματίζει και σκέφτεται να βάλει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ως προϋπόθεση για να είναι ελκυστικός (!) για τα funds ο διαγωνισμός παραχώρησης.

⁃ Ε σιγά μην υιοθετήσει ο Μητσοτάκης πρόταση για 3,30 ευρώ στην διέλευση των διοδίων πριν τις εκλογές της άνοιξης! Και μάλιστα να την βάλει στη νέα σύμβαση, αφού τα χρήματα πάνε στο δημόσιο χρέος και όχι στον προϋπολογισμό.

Μιας και βρισκόμαστε πέριξ της πλατείας Συντάγματος, να σας πούμε ότι μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται η αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΤΑΔ αφού λήγει η σύμβαση του Στέφανου Βλαστού – δεν έκανε… δα και καμιά δουλειά, αφού δεν μπορούσε να συνεννοηθεί, ούτε εσωτερικά στην εταιρεία, ούτε και με κανέναν στα πέριξ.

Ο αντικαταστάτης του αναζητείται από την αγορά, αν δεν έχει βρεθεί κιόλας...

topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)