Πατέρας κατήγγειλε γνωστό επιχειρηματία για ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του!

0

 
Η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο

Άλλη μία περίεργη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ηλείας. Εντοπίστηκαν φωτογραφίες ενός ανήλικου παιδιού στο κινητό ενός γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, μετά από καταγγελία του πατέρα της μικρής για ασέλγεια στην κόρη του.

Ο επιχειρηματίας αρνείται όλες τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, πέρασε πριν από μερικές ημέρες την πόρτα της εισαγγελίας, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία. Από πλευράς του Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα. Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Στην τοπική κοινωνία η είδηση έχει ήδη γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες. Στην πλειοψηφία τους οι πολίτες γνωρίζουν τόσο την οικογένεια του επαγγελματία  όσο και την οικογένεια του 12χρονου κοριτσιού. Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το οποίο σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης έχει συμβεί, καθώς όπως επισημαίνουν και ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας ενός κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως δηλώνει σοκαρισμένη ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο με τον συστηματικό βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό Αττικής, όσο και τώρα με την καταγγελία για ασέλγεια εις βάρους ενός ακόμα 12χρονου κοριτσιού της διπλανής τους πόρτας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)