Τουλάχιστον άλλους τέσσερις βιαστές κατονομάζει η 12χρονη...

 
Η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων συνεχίζεται, καθώς, στο φως της δημοσιότητας έρχονται σημεία από την κατάθεση του ανήλικου θύματος της αρρωστημένης υπόθεσης του Κολωνού, με την 12χρονη να έχει αναφέρει τα ονόματα τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη ανδρών, πέρα από τους δύο προφυλακισμένους...

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι ανέφερε μόνο τα μικρά τους ονόματα στην κατάθεσή της, τονίζοντας ότι και οι τέσσερις την έχουν βιάσει. 

Στην κατάθεση της, η 12χρονη είναι απόλυτη ότι τα χρήματα που της έδιναν οι «πελάτες», που ήταν 50 ευρώ κάθε φορά, «πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν» και ποτέ σε άλλον, από την οικογένεια της, «γιατί θα μου έλεγαν "που τα βρήκες;"». Φέρεται επίσης να έχει πει πως «στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου» ενώ έχει αναφέρει πως τα ονόματα των ανδρών, τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.
Παράλληλα, αναδεικνύεται σταδιακά ο ρόλος ενός «προσώπου - κλειδί», το οποίο φέρεται να είχε σημαντική επαγγελματική συνεργασία και καθημερινή επαφή με τον Ηλία Μίχο. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να μην έχει κληθεί να καταθέσει, καθώς δεν υπάρχει η μαρτυρία του στη δικογραφία.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναζητούν τι ακριβώς έχει καταγραφεί από τις επισκέψεις του θύματος στις κάμερες ασφαλείας στο μίνι μάρκετ του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο υπόγειο του καταστήματος δεν υπήρχαν κάμερες.

Οι ευθύνες στη 12χρονη από τον Μίχο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του ο 53χρονος επέρριψε προκλητικά τις ευθύνες στην ίδια την ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Φέρεται, πάντως, να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι τέσσερις με πέντε φορές στο κατάστημά του, αλλά και μια στο σπίτι του, όταν η σύζυγός του έλειπε εκτός Αθηνών.

Σχετικά με τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικούς λόγους, ισχυριζόμενος ότι είναι συλλέκτης εδώ και 32 χρόνια και πως το όπλο που έχει αναφέρει η 12χρονη «το αγόρασα από έναν Σύριο, το τύλιξα σε πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι».

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος άφησε υπόνοιες ότι η μητέρα της 12χρονης ενδεχομένως να ήξερε τη συμβαίνει .«Πιστεύω πως ήξερε τι συνέβαινε. Η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ να τα δώσει στη μητέρα της για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε» φέρεται να έχει δηλώσει.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο λογαριασμό της 37χρονης κατηγορούμενης έχουν εντοπιστεί 2 επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μίχου, τον περασμένο Ιούλιο.

Και ο Σοφιανίδης τα ρίχνει στο θύμα

Από την πλευρά του, ο δεύτερος προφυλακισμένος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε γνωρίσει το 12χρονο μέσα από τσατ γνωριμιών, ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 12χρονη τον απείλησε πως θα πάει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Σοφιανίδης φέρεται να δήλωσε «αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και "από εκείνη ό,τι θέλω". Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος... Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλοκαρα το τηλέφωνο της».

Ανάμεσα σε άλλα, ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον κάλεσε και από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν κι άλλες φορές. Φέρεται να ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις συναντήσεις τους, η 12χρονη έφυγε για λίγη ώρα και όταν επέστρεψε του είπε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Όταν εκείνος τη ρώτησε πώς το δικαιολογούσε, η 12χρονη, κατά τον κατηγορούμενο, του είπε ότι ενημέρωσε τη μητέρα της ότι «φροντίζει μια θεία

«Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο» φέρεται να υποστήριξε στην απολογίαν του. 

Σοκάρουν τα μηνύματα της μητέρας με τον Μίχο

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως τα μηνύματα που αντάλλαξαν η μητέρα του κοριτσιού με τον 53χρονο με την 37χρονη να του επιτίθεται λεκτικά με σφοδρότητα μετά τις αποκαλύψεις για τον συστηματικό βιασμό της κόρης της.

Μητέρα: Με το ανήλικο ήθελες να πας? Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε? Θα σε θάψω. Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φάω το λαρύγγι όλοι θα μάθουν τι είσαι.

Μίχος: Ηρέμησε έλα να τα πούμε.

Μητέρα: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό  Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει

Μίχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου οκ 

Η μητέρα φέρεται να έστειλε στον κατηγορούμενο κι ένα σκρινσοτ με τις συνομιλίες του με το παιδί όπου αυτός της λέει «θέλω να κάνουμε έρωτα» «κάνε μου...» «κανε... και στείλε μου βιντεο»

Μητέρα: Τι έχεις να πεις? 

Μίχος: Οκ εγώ είμαι. 

Η λίστα με τους 212 υποψήφιους βιαστές

Αναφορικά με τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης, το οποίο φέρεται να διαχειριζόταν ο 53χρονος και από αυτό έχουν προκύψει 212 υποψήφιοι βιαστές, αυτές πραγματοποιούνταν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτές τις επικοινωνίες καταγράφονται τόσο το email όσο και άλλα στοιχεία από το PayPal που χρησιμοποιούσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους βιαστές έχουν κατεβάσει, πλέον, το προφίλ τους, ενώ ορισμένοι φέρονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλώσεις».