Το Telegram αναστάτωσε τη Ρωσία: Η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν δέχτηκε επίθεση με εκρηκτικά!


 Πως περιγράφει το «περιστατικό» το General SVR

Η αυτοκινητοπομπή του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε επίθεση με εκρηκτικά κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού, ισχυρίζονται μη επαληθευμένες αναφορές από το Telegram.

Σύμφωνα με το κανάλι General SVR Telegram, το οποίο φέρεται να διευθύνεται από άτομο που εδρεύει στο Κρεμλίνο και που συνεχώς κάνει αναφορές και στην υγεία του Ρώσου Προέδρου, ένα αυτοκίνητο μπλόκαρε το μπροστινό όχημα στην αυτοκινητοπομπή, ενώ ένα άλλο όχημα οδήγησε γύρω από την αυτοκινητοπομπή και έριξε εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πούτιν.

Σύμφωνα με την αναφορά του SVR: «Στο δρόμο προς την κατοικία που διέμενε, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε τριγύρω χωρίς να σταματήσει από ένα ξαφνικό εμπόδιο και ενώ οδηγούσε γύρω από το εμπόδιο, στο τρίτο αυτοκίνητο , στο οποίο βρισκόταν ο Πούτιν, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό ακολουθούμενος από βαρύ καπνό. Στη συνέχεια, το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε να οδηγεί [το] ασθενοφόρο, το οποίο εμπόδισε το πρώτο αυτοκίνητο από την αυτοκινητοπομπή».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι παρά την έκρηξη, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πούτιν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του. Ωστόσο, προσθέτει ότι «η έρευνα για το περιστατικό και όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι απόρρητες».

Η λιμουζίνα του Πούτιν οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος, αλλά έχουν γίνει πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του, σύμφωνα με την αναφορά του καναλιού, το οποίο προσθέτει πως ορισμένοι από τους σωματοφύλακες του Πούτιν… εξαφανίστηκαν, εν μέσω ισχυρισμών ότι οι μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 69χρονου ηγέτη διακυβεύτηκαν.

Ένα ρωσικό κανάλι στο Telegram που ονομάζεται General SVR δημοσιεύει συχνά υποτιθέμενες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο.

Το General SVR είναι ένα από τα λίγα γνωστά κανάλια κατά του Πούτιν στη Ρωσία, σύμφωνα με κάποιους που το αμφισβητούν, αλλά άλλοι που πιστεύουν ότι προσφέρει ένα παράθυρο στα πραγματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Κρεμλίνο.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει σε άλλο άρθρο ότι ο Πούτιν διέταξε την ερωμένη του, την 39χρονη πρώην Ολυμπιονίκη γυμνάστρια Alina Kabaeva, να κάνει έκτρωση, η οποία φέρεται να επιδείνωσε τη σχέση τους.