Premier League: Κινδυνός αναβολής κι άλλων αγώνων λόγω της κήδειας της Ελισάβετ Β’


 Η  Μεγάλη Βρετανία πενθεί για τον θάνατο της Ελισάβετ Β’, με την Premier League να αποφασίζει να αναβάλει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου σε ένδειξη σεβασμού.

Βέβαια, ενδέχεται οι αναβολές να συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα, καθώς υπάρχει προβληματισμός για τα ματς που πρέπει να διεξαχθούν στο Λονδίνο, καθώς η αστυνομία θα είναι σε επιφυλακή για την κηδεία που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Οι αναμετρήσεις που δημιουργούν πρόβλημα είναι η σύγκρουση της Τότεναμ με τη Λέστερ, ο αγώνας της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ και η επίσκεψη της Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το σενάριο για την αλλαγή έδρας (σ.σ. να γίνουν στα γήπεδα των φιλοξενούμενων και να μεταφερθούν αυτοί οι αγώνες στον δεύτερο γύρο) δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι «νέοι» γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μικρό χρονικό διάστημα.

Το ενδεχόμενο αναβολής κι άλλων αγώνων της Premier League θα ήταν καστροφικό, καθώς θα επιβαρύνει το καλεντάρι, που είναι ήδη γεματό λόγω και του Παγκοσμίου Κύπελλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ τον Νοέμβριο.