O Κυριάκος, το σόου, ο ταξιτζής...

0

 
... και οι «σατανικές» συμπτώσεις στη Νέα Υόρκη.

ΒΙΝΤΕΟ...
Με σόου στο Instagram  ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Και κάπως έτσι μάθαμε ότι οι συνεργάτες του τον βιντεοσκοπούν ακόμα και όταν περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Και... μάλλον κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι συνεργάτες του καθώς οι «σατανικές» συμπτώσεις ενδείκνυται για σόου και αναρτήσεις στα social media του πρωθυπουργού.

Ω, του θαύματος, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς περπατούσε στη Νέα Υόρκη και τον βιντεοσκοπούσαν έπεσε πάνω σε Έλληνα οδηγό ταξί. Το βίντεο ξεκινά με πρώτο πλάνο το ταξί και τον Έλληνα οδηγό να απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 
Ω, του θαύματος, ο πρωθυπουργός αιφνιδιάζεται και σπεύδει να χαιρετήσει τον Έλληνα οδηγό ταξί λέγοντάς του «πού είσαι ρε μεγάλε». Στη συνέχεια τον ρωτά «τι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», με τον ταξιτζή να του λέει ότι κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Και στη συνέχεια ανέβηκε το βίντεο στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σχόλιο «Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)