Ο «James Bond» αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ

Anthony

Το «αντίο» του συγγραφέα του «The Crown» στη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Ο κινηματογραφικός σταρ του «James Bond», Daniel Craig, στην είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε ότι η βασίλισσα αφήνει «μια ασύγκριτη κληρονομιά και θα λείψει πολύ».

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Εγώ, όπως τόσοι πολλοί, στεναχωρήθηκα βαθιά με τα νέα σήμερα και οι σκέψεις μου είναι με τη βασιλική οικογένεια, αυτούς που αγαπούσε και όλους εκείνους που την αγάπησαν. «Αφήνει μια ασύγκριτη κληρονομιά και θα της λείψει βαθιά».

Ο ηθοποιός, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα σύντομο κλιπ με τη βασίλισσα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Το «αντίο» του συγγραφέα του «The Crown», Peter Morgan

Ο συγγραφέας του δράματος του Netflix «The Crown», Peter Morgan, αναμένει ότι τα γυρίσματα της σειράς θα σταματήσουν από σεβασμό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' την Πέμπτη (8/9).

Ο σεναριογράφος, ο οποίος έγραψε επίσης την ταινία του 2006 «The Queen», περιέγραψε τη «The Crown» ως «ένα γράμμα αγάπης προς εκείνη» μετά την είδηση ​​του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητας.

Σύμφωνα με το Deadline, ο ίδιος έγραψε σε ένα email: «Το "The Crown" είναι ένα γράμμα αγάπης για εκείνη και δεν έχω τίποτα να προσθέσω προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό». 

 Πηγή:https://www.ieidiseis.gr