Αυτή η Μπριζ θα μας τρελάνει εντελώς! - Σόκαρε την Ατλέτικο η Λεβερκούζεν

0


 Ασταμάτητη και... νευριασμένη με όσους την είχαν για αουτσάιντερ του δευτέρου ομίλου στο Champions League εμφανίστηκε η Μπριζ στην Πορτογαλία. Οι Βέλγοι με μια φοβερή εμφάνιση στην έδρα της Πόρτο, «πάτησαν» τους δράκους (0-4) και ανέβηκαν με κάθε επισημότητα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Οι φιλοξενούμενοι ένιωσαν σαν το σπίτι τους και άλωσαν μια σε γενικές γραμμές δύσκολη έδρα. Τα πράγματα έγιναν εύκολα από την αρχή, αφού μόλις στο 15' ο Γιούτγκλα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι...

Στο 47' και μετά από έναν πανικό στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σόβα έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 52', ο Όλσεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ ακόμα περισσότερο, ενώ ο Νούσα στο 89' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμαζόταν στην έδρα της Λεβερκούζεν, όπου πολλοί περίμεναν να έχει θεωρητικά εύκολα έργο, όμως οι Γερμανοί είχαν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, με δύο γκολ στο φινάλε, «καθάρισαν» τους Ισπανούς (2-0), με τους οποίους πλέον συγκατοικούν στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς.

Στο 84' με πανέμορφο πλασέ ο Άντριχ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Εκεί που το ματς όμως... τελείωσε για τα καλά, ήταν όταν στο 87' ο Ντιαμπί με ένα ακόμα άψογο πλασέ έκανε το τελικό 2-0!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)