Όταν «Τα Νέα» ανακάλυψαν τις παρακολουθήσεις...


 Επί τέσσερις συνεχείς εκδόσεις Tα Νέα έχουν στην πρώτη τους σελίδα ένα θέμα που, αν και ήταν στην κορυφή της πολιτικής επικαιρότητας, το αγνοούσαν το προηγούμενο διάστημα: μιλάμε για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. 

Βέβαια, η εφημερίδα της Αλτερ Εγκο δεν αναφέρθηκε στο θέμα της «επισύνδεσης» Ανδρουλάκη, αλλά... έγραψε με δυνατό πρωτοσέλιδο τρόπο ό,τι αφορούσε τον Σύριζα σχετικά με παρακολουθήσεις. Σε τρεις από τις τέσσερις διαδοχικές εκδόσεις το θέμα τής προσπάθειας συμψηφισμού παρακολουθήσεων ήταν βασικό και σε μία μονόστηλο χτύπημα ψηλά στη σελίδα.

Η «εβδομάδα-παρακολουθήσεων» των Νέων άρχισε τη Δευτέρα 5/9 με βασικό θέμα τη συνέντευξη Πιτσιόρλα («Αλέξη γιατί με παρακολουθούσες;»), συνεχίστηκε την Τρίτη 6/9 με κορυφαίο μονόστηλο χτύπημα («Άνω-κάτω στην ΣΥΡΙΖΑ με τον κοριό του Πιτσιόρλα»), εξακολούθησε με πρώτο την Τετάρτη 7/9 («Παρακολούθηση Πιτσιόρλα – Τα 6 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές») και συνεχίστηκε την Πέμπτη 8/9 στην κορυφή τριών ισομερών βασικών πρωτοσέλιδων θεμάτων («Το ναυάγιο της Ζακύνθου – Πώς φτάσαμε στις υποκλοπές του ΣΥΡΙΖΑ»).


Περιμένουμε την Παρασκεύή και το Σάββατο για να δούμα αν ολοκληρωθεί η «Εβρομάδα παρακολουθήσεων» των Νέων με δύο συναφή θέματα...


harddog-sport.blogspot.com