Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τόσα καταλαβαίνουν...


 Δυσάρεστη η κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ιταλια. Αλλά όχι απρόβλεπτη. Όταν οι λεγόμενοι τεχνοκρατες επιμένουν να επιβάλλουν στους λαους με "ψυχρή λογική" (ο Θεός να την κάνει λογική!) τρόπους ζωής που οδηγούν στη φτώχεια και την απόγνωση, έχουμε τερατογένεση. Αργα για δάκρυα.

Όταν... μεγάλα τμήματα του κόσμου περιθωριοποιούνται με συνεχή επιδείνωση του βιοτικού τους επιπέδου,οδηγούντσι σε ακραίες επιλογές. Οι Κέντρο- και  Βορειοευρωπαίοι που επιμένουν να επιβάλουν τις"συνταγές"τους σε ολόκληρη την Ευρώπη πρέπει να αλλάξουν ρότα. Διαφορετικά έρχονται κι άλλα.

Κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν το ίδιο λάθος. Κι επιμένουν.

Αντί να ασχοληθούν με τα αίτια που οδήγησαν στην επικράτηση της άκρας δεξιάς στην Ιταλία, ασχολούνται επιφανειακά με το αποτέλεσμα. Και μετά σχολιάζουν ότι 44% των Ιταλών γίνανε "φασίστες". Τόσα καταλαβαίνουν.


Evangelos Antonaros (FB)

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.