Θήβα: Εξαφανισμένοι οι άνδρες που πυροβολούσαν από την ταράτσα

Anthony
0

Σε κρίσιμη κατάσταση το 7χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε από «αδέσποτες» σφαίρες σε οικισμό Ρομά. 

Από τις ταράτσες των σπιτιών τους αντάλλασσαν πυροβολισμούς οι δράστες της ένοπλης συμπλοκής που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τα δύο ανήλικα παιδιά σε συνοικισμό στο Πυρί της Θήβας.

Τα ίχνη των δύο «εξαφανισμένων» ανδρών συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο «πρωταγωνιστές» της ένοπλης «αντιπαράθεσης» είναι παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας και είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών. Αμέσως μετά το αιματηρό συμβάν, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, εξαφανίζοντας τα όπλα με τα οποία άνοιξαν πυρ το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 28χρονος και ο 43χρονος άνδρας συμμετείχαν στο γλέντι των δύο οικογενειών που εξελισσόταν στην πλατεία του συνοικισμού όταν για άγνωστους λόγους αντάλλαξαν "βαριές κουβέντες" και στη συνέχεια αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.

Σύμφωνα με αναφορές οι δράστες χρησιμοποίησαν κυνηγετικές καραμπίνες και φέρεται να πυροβόλησαν τουλάχιστον 7 φορές. Από τα πυρά τραυματίστηκαν το 7χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία και ένα 5χρονο αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήβας με εκδορές στην κοιλιακή χώρα και λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Εύβοιας, πραγματοποίησαν έφοδο στα σπίτια των δραστών, όμως εκείνοι είχαν εξαφανιστεί σε μια προσπάθεια να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Μάλιστα είχαν "εξαφανίσει" και τα όπλα με τα οποία πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς, καθώς η γυναίκα του 28χρονου είναι αδερφή της μητέρας του 43χρονου.

Το 7χρονο κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν σοβαρό τον τραυματισμό της, καθώς σκάγια από το κυνηγετικό όπλο την χτύπησαν λίγο πάνω από τον πνεύμονα και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν.

 Πηγή:https://www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)