«Κλειδί» η σχέση θείου-ανιψιού...


 Το τί θα γίνει στις υποκλοπές είναι ακόμη εξαιρετικά αβέβαιο, αφού από τη μία πλευρά είναι σαφές ότι το Μαξίμου όρθωσε τείχος προστασίας «ανεχόμενο» την επίκληση του απορρήτου από... τους Δημητριάδη-Κοντολέοντα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, από την άλλη αν η κυβέρνηση δείξει ότι επιχειρεί την συσκότιση του θέματος, θα πληρώσει πολιτικό κόστος πολύ βαρύ. 

Πάντως, συνομιλητές του Neo από την ΝΔ, που γνωρίζουν από την καλή και από την ανάποδη την οικογένεια Μητσοτάκη, επιμένουν ότι κλειδί των εξελίξεων είναι η σχέση του πρωθυπουργού με τον παραιτηθέντα-αποπεμφθέντα ανιψιό του. 

Με άλλα λόγια, αν Κυριάκος Μητσοτάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης έχουν «ψυχρανθεί», τότε ενδεχομένως να είναι πιθανότερο να μάθουμε τί ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεση αυτή. Σε διαφορετική περίπτωση, αν οι δυο τους παραμένουν μία «γροθιά», τότε θα πάμε στις εκλογές και ακόμη θα ψαχνόμαστε μεταξύ της... Γιαδικάρογλου και της Πετροβασίλη. Βεβαίως, υπάρχει και ένα ενδιάμεσο σενάριο: να βρίσκονται όντως σε μία ένταση οι σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά αυτές οι σκιές να διαλυθούν όταν έρθουν στιγμές κρίσιμες –όπως συμβαίνει γενικά με την λειτουργία της οικογένειας Μητσοτάκη..

matrix24.gr