Σάκης Αρναούτογλου: Τριήμερο καλοκαιριού και υψηλές θερμοκρασίες

Anthony
0

https://www.ieidiseis.grΗ πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες. Ζέστη αλλά για λίγο. 


 Φτιάχνει για τα καλά ο καιρός τις επόμενες τρεις μέρες, ενώ από Δευτέρα πέφτει ο υδράργυρος αισθητά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Παρασκευής από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και λίγα σύννεφα στο Ιόνιο.

Από το μεσημέρι και μετά σε Ήπειρο θα συννεφιάσει περισσότερο και ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο πέφτουν στα 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο θα έχουμε δυτικούς ανέμους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 33 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί με λίγα σύννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς. 

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης ηλιόλουστος και λίγα σύννεφα θα εμφανιστούν στα βόρεια της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς.  

Το Σάββατο ο καιρός φτιάχνει περισσότερο με ζέστη και ίσως πολύ τοπική βροχή στο βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία στους 34 βαθμούς.

Την Κυριακή ηλιοφάνεια παντού και κάποια σύννεφα θα φτάσουν στα ορεινά Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης. Εκεί ίσως έχουμε κάποια τοπική καταιγίδα. Η θερμοκρασία επίσης στους 34.

Από Δευτέρα όμως ο καιρός σιγά -σιγά αλλάζει. Σύννεφα θα έχουμε από την αν. Χαλκιδική έως την Θράκη, αλλά και στο Ιόνιο με τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία στους 30.

Πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)