Το launch trailer του The Last of Us Part Ι δίνει μια τελευταία ματιά πριν τον ερχομό του

Anthony


Για την έλευση του The Last of Us Part I προετοιμάζει τους gamers η Naughty Dog και η Sony Interactive Entertainment καθώς κυκλοφόρησε το launch trailer του, δίνοντας μια τελευταία ματιά στο "χτισμένο από το μηδέν" remake του αριστουργηματικού survival τίτλου, που έρχεται αποκλειστικά για το PS5

Άλλωστε κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και το εν λόγω trailer αποτελεί το τελευταίο πριν τον ερχομό του στα ράφια των καταστημάτων. 

 

Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα πρώτα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us του HBO. 

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το The Last of Us Part Ι έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5.

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τα PC, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη, πέρα από μια γενική δήλωση πως θα καταφθάσει «πολύ σύντομα».

Πηγή:https://unboxholics.com