Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Γέμισε νερά το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και η Fraport μιλάει για… αστοχίες της αρχικής κατασκευής

 
Οι δικαιολογίες είναι πάντα έτοιμες

Η πρόσφατη κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα, αλλά δεν επιτρέπεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» να σημειώνεται διαρροή υδάτων και να βγάζουν οι τουρίστες φωτογραφίες σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμιο της χώρας.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Fraport ανέφερε ότι «το φαινόμενο παρατηρείται μόνο σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας και οφείλεται σε αστοχίες της αρχικής κατασκευής...

Ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα προγραμματίζει την άμεση επίλυση του ζητήματος σε συνεργασία με τον κατασκευαστή. Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διορθωτικές εργασίες, ενώ οι υπόλοιπες απαραίτητες τεχνικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρόσεχες διάστημα».

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που νερά μπαίνουν στο «Μακεδονία», μήπως να σταματήσουν κάποτε οι δικαιολογίες;


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.