Fake κληρονόμος των Ρότσιλντ σύχναζε στο Μαρ-α-Λάγκο του Τραμπ -Ερευνάται για σχέσεις με τη ρωσική μαφία


 Θύμα πλεκτάνης δηλώνει η κόρη ενός Ουκρανού φορτηγατζή, που παρίστανε την κληρονόμο της τραπεζικής δυναστείας των Ρότσιλντ για να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην έπαυλή του, το Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Η 33χρονη Ίνα Γιασίσιν ισχυρίζεται ότι της έστησε παγίδα ο πρώην φίλος και επιχειρηματικός της εταίρος, Βαλέριι Ταρασένκι, επιμένοντας ότι δεν συγκέντρωνε λεφτά για Ρώσους γκάνγκστερ μέσω πλαστής φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά στο Μαρ-α-Λάγκο...

«Εγώ είμαι το θύμα εδώ, αυτό μόνον μπορώ να σας πω», δήλωσε στην εφημερίδα Pittsburgh Post-Gazette η fake κληρονόμος. «Νομίζω ότι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση», είπε. Κι όταν ρωτήθηκε για τα πέντε πλαστά διαβατήρια -περιλαμβανομένου κι ενός αμερικανικού- που εμφανίζει τη φωτογραφία της δίπλα στο όνομα «Άννα ντε Ρότσιλντ», απάντησε: «Αυτά είναι όλα ψεύτικα, τίποτε δεν συνέβη».

Ωστόσο, εκείνοι που τη γνώρισαν, ανάμεσά τους και πρώην φίλοι της στο Μαρ-α-Λάγκο, νόμιζαν ότι είχαν μπροστά τους την Άννα ντε Ρότσιλντ, που κόμπαζε για τις οικογενειακές της ρίζες στη δυναστεία των Ρότσιλντ και εμφανιζόταν με ένα μαύρο Mercedes-Benz SUV ως εκατομμυριούχος από το Μονακό, ιδιοκτήτρια οικογενειακών αμπελώνων, ντυμένη με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών κι ένα χρυσό Rolex στο χέρι. Την πρώτη της επίσκεψη στην έπαυλη του Τραμπ, την έκανε τον Μάιο του 2021 παρέα με τον Βρετανό υποστηρικτή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ελχάναν Άνταμκερ και μάλιστα την επόμενη μέρα πόζαρε στο πλευρό του Τραμπ στο φακό.

iefimerida.gr