Ο Θεοδωρικάκος έκανε φεϊγβολάν εμπιστευτικό έγγραφο του στρατού!

0


 Τύφλα να ‘χει ο Τραμπ!

Μπορεί στην Αμερική έχει εξελιχθεί σε μείζον πολιτικό θέμα η έφοδος του FBI στην έπαυλη του πρώην προέδρου Τραμπ, με την υποψία ότι είχε στην κατοχή του εμπιστευτικά έγγραφα, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Μετά την πλήρη αποσάρθρωση του κράτους, μέσω της δημιουργίας του επιτελικού κράτους – κάνω ό,τι γουστάρω εάν είμαι Μητσοτάκης – οποιοσδήποτε κυβερνητικός μπορεί να βγει και να κάνει το οτιδήποτε, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε συνέπεια!

Για του λόγου το ασφαλές, ο Τάκης Θεοδωρικάκος βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Σκάι και έκανε «σημαία» εμπιστευτικό έγγραφο του στρατού!

Το έγγραφο που παρουσίασε ο Θεοδωρικάκος σε πανελλαδική συχνότητα

Όπως βλέπετε, πρόκειται για έγγραφο με διαβάθμιση «εμπιστευτικό».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Οι διαβαθμίσεις εγγράφων του ελληνικού στρατού

Ο όρος «εμπιστευτικό» που αναγράφεται στο έγγραφο, αντικατοπτρίζει τον βαθμό ασφαλείας του συγκεκριμένου εγγράφου.

Ποιος είναι αυτός ο βαθμός; Διαβάστε:

Το εμπιστευτικό έγγραφο δεν μπορεί να γίνεται σημαία ευκαιρίας οποιουδήποτε, ακόμα και υπουργού

Με απλά λόγια, ο Θεοδωρικάκος παρουσίασε στο πανελλήνιο, στον δημοσιογράφο, τους κάμεραμαν κλπ, έγγραφο του οποίου η διαβάθμιση δίδεται σε έγγραφα τα οποία εάν αποκαλυφθούν σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, είναι δυνατόν να βλάψουν την εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας, καθώς και τα ζωτικά της συμφέροντα!

Βέβαια, όταν έχεις φτάσει στο απόλυτο κατάντημα ως χώρα, να έχεις υπουργό προστασίας του πολίτη τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι άλλο που να «βλάψει περισσότερο την ασφάλεια και τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)