Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος! Το υποτιθέμενο «έπος» του Μητσοτάκη και ο τρόμος των κατοίκων

0
Ντοκουμέντο από την παράνομη εισροή μεταναστών στον Έβρο, δεκάδες χιλιάδες μετανάστες έχουν περάσει μετά το υποτιθέμενο «έπος Μητσοτάκη»
«Απόβαση» μεταναστών στο Σουφλί, υπό την απόλυτη σιωπή κυβέρνησης και ΜΜΕ. Επικρατεί ο τρόμος στον Εβρο καθώς Τούρκοι διακινητές, ανενόχλητοι, οδηγούν παράνομα στη χώρα μας δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς.

Κυριεύουν ο φόβος και ο τρόμος στον Έβρο από την εισροή παράνομων μεταναστών από την Τουρκία. Αν και οι συνοριοφύλακες περιπολούν μέρα και νύχτα τα σύνορά μας, οι Τούρκοι διακινητές βρίσκουν «τρύπες» και οδηγούν ανενόχλητοι τους μετανάστες στην Ελλάδα.


Τα ντοκουμέντα της εισβολής

Μάλιστα, στα χωριά της ορεινής περιοχής του Σουφλίου, οι κάτοικοι άρχισαν να φοβούνται για τη ζωή τους, βλέποντας καθημερινά δεκάδες, και σε κάποιες περιπτώσεις εκατοντάδες, λαθρομετανάστες που… προελαύνουν ανεξέλεγκτα.

Ενας μουσουλμάνος κάτοικος του ορεινού χωριού Πετρόλοφος, που βρίσκεται στα όρια των νομών Εβρου και Ροδόπης και ανήκει στον Δήμο Σουφλίου, κατέγραψε με το κινητό του την προέλαση περίπου 150 λαθρομεταναστών, που περνούσαν κοντά από το σπίτι όπου μένουν ο ίδιος και η οικογένειά του με μικρά παιδιά, και φυσικά… τρέμουν μήπως και πλησιάσουν, αφού στο χωριό δεν μένουν τόσοι κάτοικοι όσοι είναι αυτοί που κινούνται λίγο πιο μακριά.

Κλειδαμπαρωμένοι οι κάτοικοι!
Οι κάτοικοι του χωριού είναι 100 και οι παράνομοι μετανάστες που πέρασαν και κατέστρεψαν και τα κηπευτικά τους ήταν 150. Αρα οι διαμένοντες δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να κλειδωθούν για αρκετές ώρες στα σπίτια τους, με τον φόβο να είναι μεγαλύτερος τις βραδινές ώρες.

Αυτό βέβαια δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αφού ειδικά στον ορεινό όγκο υπάρχουν οι διαδρομές που τους οδηγούν προς τη Ροδόπη. Κι ύστερα αναζητούμε εξήγηση για κάποιες από τις φωτιές που ξεσπούν ξαφνικά στα δάση μας…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)