Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός δίπλα από το πυρηνικό εργοστάσιο στην Ζαπορίζια!

 
Κάποιοι επιδιώκουν παγκόσμιο όλεθρο!

Είναι προφανές ότι κάποιοι επιδιώκουν πυρηνικό ολοκαύτωμα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι πριν από λίγο η Ζαπορίζια σείστηκε από πυραυλικά χτυπήματα, προφανώς από πολλαπλώς εκτοξευτές πυραύλων...

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την συζήτηση στον ΟΗΕ και τις αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας, με τον Ζελένσκι να κατηγορεί τους Ρώσους για πυρηνική τρομοκρατία αλλά τους Ρώσους να αντιτάσσουν ότι δεν είναι δυνατόν να βομβαρδίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους, αφού ελέγχουν πλήρως το πυρηνικό εργοστάσιο. Η φωτογραφία δείχνει εικόνα αμέσως μετά τα χτυπήματα που καταγράφηκαν πλησίον του εργοστασίου.

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Vasily Nebenzya προειδοποίησε νωρίτερα ότι «Εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις των Ουκρανικών δυνάμεων, η πραγματική κλίμακα της πυρηνικής καταστροφής στο ZNPP δεν είναι αδύνατο να την φανταστεί η ανθρωπότητα. Σε αυτή την περίπτωση, όλη η ευθύνη για αυτό θα πέσει στους δυτικούς χορηγούς του Κιέβου».

Αναφερόμενος στο μέγεθος της ενδεχόμενης καταστροφής, αποκάλυψε ότι θα πληγεί ολόκληρο το ουκρανικό έδαφος, αλλά και η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία, η Ρουμανία και Βουλγαρία. Όλα αυτά στο πλέον αισιόδοξο σενάριο!

Ο ΔΟΑΕ (Διεθνής οργανισμός ατομικής ενέργειας) εντείνει τις επαφές με τη Ρωσία, την Ουκρανία και τον ΟΗΕ για να στείλει μια αποστολή στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού

Όπως είπε σήμερα ο Vasily Nebenzia, η ρωσική πλευρά ελπίζει ότι οι εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ θα επισκεφθούν τον πυρηνικό σταθμό πριν από τα τέλη Αυγούστου.