Θύμα συστηματικής ασέλγειας...


 ...η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι...


Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε στο Περιστέρι.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας είπε ότι το κορίτσι και ο μεγάλος του γιος είχαν πέσει θύματα βιασμού συστηματικής ασέλγειας όταν έμεναν στο... Μακρυχώρι Ημαθίας, υπόθεση για την οποία, όπως είπε, καταδικάστηκαν τρεις άνδρες.

Η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή ήταν τότε 11 ετών.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», είπε ο πατέρας της.

Ο ίδιος ανέφερε πως το κορίτσι έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε»

Στο μεταξύ, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φίλου της 17χρονης, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φωτογραφίες και στοιχεία του 22χρονου φίλου της κοπέλας έχουν διανεμηθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και σε μεθοριακούς σταθμούς, αεροδρόμια και λιμάνια, προκειμένου να αποκλειστεί τυχόν προσπάθειά του να διαφύγει από την Ελλάδα. Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί το πληροφοριακό δίκτυο σε σημεία και χώρους που συχνάζουν άτομα από το Πακιστάν.

Αυτή ήταν η τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε τρεις μέρες.

Στο σώμα της άτυχης κοπέλας, κατά τη νεκροψία - νεκροτομή, εντοπίστηκαν μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Ήταν ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της. Τα ευρήματα αναδεικνύουν πως ο δράστης έβαλε την παλάμη του στο στόμα του θύματος και με τα δάκτυλα πίεζε τη μύτη της, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς, προκαλώντας ασφυξία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι είχε παλέψει για τη ζωή της και είχε υποστεί μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατο.

Διαπιστώθηκαν επίσης εκχυμώσεις στο σώμα και το δεξί της χέρι, πιθανόν από το ισχυρό κράτημα του δράστη, καθώς η κοπέλα φαίνεται να αντιστάθηκε, προσπαθώντας να διαφύγει και να σωθεί. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 19:00 και 20:00 της Δευτέρας. Στα νύχια της φαίνεται να έχουν εντοπιστεί ανθρώπινοι ιστοί, πιθανόν του δράστη, όταν η 17χρονη αντιστεκόταν, οι οποίοι έχουν συλλεχθεί από τον ιατροδικαστή και θα μεταφερθούν στο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών...

efsyn.gr