Πανούσης-Βαλαβάνη αδειάζουν Μητσοτάκη...

0


 ...για την παρακολούθησή τους από την κυβέρνηση Τσίπρα...

Εκτεθειμένος ο πρωθυπουργός από την άμεση και κατηγορηματική διάψευση του ισχυρισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν η Νάντια Βαλαβάνη και ο Γιάννης Πανούσης. Οι δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  έκαναν δηλώσεις στις οποίες σημειώνουν ότι ουδέποτε έκαναν σχετική καταγγελία...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα:

«Σας έχουν καταγγείλει πρώην συνεργάτες σας Πανούσης, Βαλαβάνη, Λαφαζάνης, Κοτζιάς και Βαρουφάκης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι επί Ρουμπάτη η ΕΥΠ λειτουργούσε και κατά της κυβέρνησής μας»....

Η Νάντια Βαλαβάνη, με δήλωσή της στον ενημερωτικό ιστότοπο in.gr είπε ότι «δεν είχε ένδειξη για παρακολουθήσεις ή ή για προσωπική της παρακολούθηση και δεν είχε καταγγείλει την κυβέρνηση για εντολή παρακολούθησής της».

Επίσης, ο Γιάννης Πανούσης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα, δήλωσε στο in.gr:

«Δεν έχει υποπέσει ποτέ σε γνώση μου ότι με παρακολουθεί κάποιος. Η ΕΥΠ παρακολουθούσε κάποιους έγκλειστους που ανήκαν σε εγκληματικές ομάδες οι οποίοι απειλούσαν τη ζωή μου. Εγώ κατήγγειλα ότι υπήρχαν ομάδες που με απειλούν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)