Θα καλέσει ο Ισίδωρος Ντογιάκος την Χριστίνα Κοραή;


 Ο ορισμός της διαρροής!

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος άνοιξε την έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων από την ΕΥΠ, στην υπόθεση των υποκλοπών στα κινητά Ανδρουλάκη – Κουκάκη. Προσοχή, όχι για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά για την διαρροή των πληροφοριών που αφορούσαν την ίδια την υποκλοπή.

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή  “Live News” του Mega στις 24 & 25 Αυγ. 2022, Ισχυρίστηκε ότι έχει γνώση του συνόλου της υπόθεσης, με δύο παρεμβάσεις της σε διαδοχικές εκπομπές.

Στο απόσπασμα της συζήτησης που είχε με τον παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο, στις 24 Αυγ. 2022, η δημοσιογράφος αναφέρει:

«Δεν υπάρχει το αρχείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε»!

Την επομένη 25 Αυγ. 2022, η κ. Κοραή πάλι στον Νίκο Ευαγγελάτο αποκάλυψε και δήλωσε ξεκάθαρα το απίστευτο, απευθυνόμενη στον Ευαγγελάτο, «γνωρίζω γιατί παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη…αλλά δεν θα σου πω..έκανα κατασκοπευτικό ρεπορτάζ»!

Είναι προφανές ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η Χριστίνα Κοραή έχει γνώση στοιχείων που είναι άκρως απόρρητα, τα οποία μάλιστα δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η κλήση της λοιπόν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, είναι μονόδρομος, διότι εδώ έχουμε τον ορισμό της περίπτωσης που διερευνά.

newsbreak.gr