Η πρόταση που αν την εφάρμοζε ο Μητσοτάκης θα έμπαιναν οι αγαπημένοι του εκδότες φυλακή


 Είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να στήσει ειδικά δικαστήρια ακόμα και με υποκλοπές υπουργών!

Μια πρόταση προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις πράξεις και παραλείψεις του που θέτουν μείζον ζήτημα δημοκρατίας στη χώρα.

Αν έχει κότσια και θέλει πραγματικά ν’ απαλλαγεί η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες από βαλιτσάκια και κοριούς δεν έχει παρά να ψηφίσει νόμο, με τον οποίο να απαγορεύεται ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση και κατοχή μηχανισμών παρακολούθησης. Και όσοι διαθέτουν και χρησιμοποιούν τέτοιους μηχανισμούς να τους παραδώσουν άμεσα.

Σε περίπτωση παραβίασης αυτής της απαγόρευσης  ο δράστης να τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, όπως στην περίπτωση της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο  134 του Ποινικού Κώδικα.

Θα μας πείτε, σιγά που θα ιδρώσει το αυτί των κοριών! Ας τολμήσει να το κάνει ο Κυριάκος και να δούμε πως όχι μόνο θα ιδρώσουν αλλά και θα «πέσουν» τα αυτιά κοριών και αρχικοριών.

Να είστε όμως βέβαιοι ότι ο Κυριάκος δεν πρόκειται να έκανε μια τέτοια γενναία νομοθετική ρύθμιση. Ο λόγος είναι απλός: είναι γιος του πατέρα του και συνεχιστής της νοοτροπίας των Μαυρίκηδων. Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει συνέχεια ιδίως σε ότι αφορά στα ελαττώματά της. Και επιπλέον είναι και αμετανόητοι. Άλλωστε αυτό πληρώνει στο τέλος…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που με υποκλοπές υπουργών από συνεταίρους και εκδότες, επιχείρησε να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να εκβιάσει την δικαιοσύνη με μονταρισμένες υποκλοπές απατεώνων και κακούργων, για να στοχοποιήσει  εμβληματικά πρόσωπα της δικαιοσύνης, τίμιους εισαγγελείς και ανακριτικούς λειτουργούς.

Είναι ο άνθρωπος που ακόμα και σήμερα συγκαλύπτει τις υποκλοπές εις βάρος 17 Ελλήνων βουλευτών, πολλοί εκ των οποίων μέλη εθνικά ευαίσθητων επιτροπών, δημοσιογράφων και εκδοτών.

newsbreak.gr