"Απαντήστε μας, γιατί παρακολουθήσατε τον Νίκο Ανδρουλάκη...


 Σας δίνω το λόγο να μας πείτε".

Αιχμές Τσίπρα κατά Μητσοτάκη...

Για τοξική ομιλία και αστείες απόπειρες αντιπερισπασμών έκανε λόγο ο κ. Τσίπρας για την ομιλία του πρωθυπουργού. "Είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι είναι νόμιμο ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί πολιτικούς του αντιπάλους για λόγους εθνικής ασφάλειας, χωρίς να λέει το γιατί; Είστε... νομικά πολιτικά και ηθικά υποχρεωμένος να δώσετε εξηγήσεις. Γιατί παρακολουθήσατε τον κ. Ανδρουλάκη;"

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ανέβει στο βήμα για να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα.

Για μειωμένη δυνατότητα αντίληψης κατηγορεί τον πρωθυπουργό επίσης ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντάς τον ανεύθυνο και ανεπαρκή.

"Όταν μάθατε, δεν ρωτήσατε τον κ. Κοντολέον και τον ανιψιό σας να μάθετε για τον κ. Ανδρουλάκη; Ποιος ήταν ο λόγος της εθνικής ασφάλειας; Τον γνωρίζετε;"

 

 Το πρώτο πράγμα που πράξατε ήταν να περάσετε την ΕΥΠ αποκλειστικά στη δική σας ευθύνη και το 2ο να περάσετε νόμο για να διορίσετε τον κ. Κοντολέον. Σας προειδοποίησα αλλά αλλάξατε τον νόμο. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη "φταίει ο ανιψιός μου"