Ο καταλληλότερος...

 
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών...

Με νωπές τις μνήμες από το άγριο σφυροκόπημα που δέχτηκε ο πρωθυπουργός στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή έκαναν την εμφάνισή τους και οι πρώτες δημοσκοπήσεις, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί εδώ και ημέρες.

«Τα Νέα» σήμερα και το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής φιλοξενούν τις πρώτες... έρευνες κοινής γνώμης μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών που πασχίζει να αποτινάξει από πάνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης....

Η Σαββατιάτικη δημοσκόπηση αν και βγάζει «κίτρινη κάρτα» στην κυβέρνηση δεν «τσαλακώνει» το κυβερνών κόμμα που εξακολουθεί να προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 6,3%.

Φυσικά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, με το 48,3% των πολιτών να απαντούν πως έχουν θετική γνώμη για αυτόν!

Στη δημοσκόπηση που φιλοξενεί η Κυριακάτικη εφημερίδα τα νούμερα είναι ακόμα καλύτερα για την Νέα Δημοκρατία! (προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 8,5%) όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη φανερώνει την «αδιαμφισβήτητη υπεροχή του τόσο στη δημοτικότητα όσο και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία».

Σ.Ι.

efsyn.gr