Σφύριγμα-σκάνδαλο από Καραντώνη στην Τρίπολη!

 
Από νωρίς άρχισαν τα διαιτητικά… παρατράγουδα και στη φετινή Super League, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται εξ αρχής η μορφή του πρωταθλήματος και να επηρεάζεται η μάχη της κορυφής. Πρωταγωνιστής μόλις από τη δεύτερη αγωνιστική ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Δημήτρης Καραντώνης.

Ο Έλληνας διαιτητής κατάφερε ένα ματς που εξελισσόταν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο να του βάλει… φωτιά, χωρίς να υπάρχει η υποψία δύσκολης φάσης. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό, στο 63’ οι Αρκάδες κατάφεραν να βρουν δίχτυα με δράστη τον Πίτσου, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ...

Ο λόγος, σύμφωνα με τον 39χρονο διαιτητή ήταν ένα υποτιθέμενο σπρώξιμο του Μπενίτο στον Άβιλα, κάτι όμως που μέσω του ριπλέι δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση, αφού πρόκειται για μια κλασική μονομαχία δύο αντίπαλων ποδοσφαιριστών μέσα στην περιοχή σε κατάσταση στατικής φάσης.

Φυσικά, η φάση δεν εκθέτει μόνο τον Δημήτρη Καραντώνη, αλλά και τον Άγγελο Ευαγγέλου που εκτελεί χρέη VAR, που παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρα φάση που δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, δεν κάλεσε καν τον Καραντώνη στην οθόνη για να δει τη φάση.

Ο Καραντώνης δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ματς υψηλής βαθμολογικής σημασίας, καθώς στην περσινή σεζόν ήταν διαιτητής στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός στις 2/2/2022, υποπίπτοντας σε συνεχόμενα λάθη ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του «τριφυλλιού».