Ρωσία: Το «μυαλό του Πούτιν» ήταν ο στόχος...

 
.... της βομβιστικής επίθεσης που σκότωσε την κόρη του...

Ηκόρη ενός στενού συνεργάτη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρεται να σκοτώθηκε κοντά στη Μόσχα, σε μια βομβιστική επίθεση. Σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ, η Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, πέθανε όταν το αυτοκίνητό της εξερράγη και τυλίχτηκε στις φλόγες την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της...

Πιστεύεται ότι ο πατέρας της, ρώσος φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι γνωστός ως «το μυαλό του Πούτιν» ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης, όπως μεταδίδει το BBC. O Ντούγκιν είναι ένας εξέχων υπερεθνικιστής ιδεολόγος που πιστεύεται ότι είναι κοντά στον ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το ζευγάρι επέστρεφε από μία εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στο ίδιο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας αποφάσισε να ταξιδέψει τελικά μόνος του την τελευταία στιγμή

.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το ζευγάρι επέστρεφε από μία εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στο ίδιο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας αποφάσισε να ταξιδέψει τελικά μόνος του την τελευταία στιγμή.

Εικόνες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Ντούγκιν να παρακολουθεί σε κατάσταση σοκ την ώρα που ασθενοφόρα και πυροσβεστική φτάνουν στο σημείο όπου φλέγεται το όχημα.