Ο Κύρτσος απαριθμεί τα αρνητικά ρεκόρ της χώρας...

0


 ...επί κυβέρνησης Μητσοτάκη...

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει το δικαίωμα σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς ώστε να ασχολούνται συχνά πυκνά με την Ελλάδα. Φυσικά, όχι για κάποιο θετικό γεγονός, αλλά για να καταγράψουν, είτε μέσω εκθέσεων, είτε μέσω λιστών, την ολοένα και συνεχόμενη «κατακρήμνιση» της χώρας, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα στα... θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο «φλέγον» ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου και της προστασίας των δημοσιογράφων, τις προοπτικές εξέλιξης στα ψηφιακά συστήματα και όχι μόνο.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η νέα ανάρτηση του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος «σταχυολογεί» ορισμένες από τις σημαντικότερες… αποτυχίες της χώρας με την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επικαλούμενος έρευνες και λίστες διεθνών οργανισμών αλλά και ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κύρτσος αναφέρεται στους αρνητικούς δείκτες όσον αφορά τους θανάτους από Covid-19 σε Νότια και Δυτική Ευρώπη, την 108η θέση στη λίστα με την ελευθερία του Τύπου, τις τελευταίες θέσεις στην ψηφιακή επάρκεια εντός ΕΕ, αλλά και τις αναφορές από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters στις παρακολουθήσεις και από τον οίκο Moody’s για τον πληθωρισμό.

«Όμως, ο Μητσοτάκης είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του», σημειώνει με νόημα ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής...

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)