«Η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε να ακούσει το τηλέφωνο κανενός»...

 
Κατηγορηματική διάψευση από τον Αρμένιο πρέσβη στις διαρροές του Μαξίμου για εμπλοκή της χώρας του στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., Νίκου Ανδρουλάκη.

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα...

από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη που ζητά οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα «και να πουν όλη την αλήθεια» αλλά και και η ελληνική Δικαιοσύνη «να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις».

Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τιγκράν Μκρτσιάν, διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. δηλώνοντας πως πρόκειται για «ένα ξεδιάντροπο ψέμα» και προσθέτοντας πως «η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».