«Η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε να ακούσει το τηλέφωνο κανενός»...

0

 
Κατηγορηματική διάψευση από τον Αρμένιο πρέσβη στις διαρροές του Μαξίμου για εμπλοκή της χώρας του στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., Νίκου Ανδρουλάκη.

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα...

από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη που ζητά οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα «και να πουν όλη την αλήθεια» αλλά και και η ελληνική Δικαιοσύνη «να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις».

Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τιγκράν Μκρτσιάν, διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. δηλώνοντας πως πρόκειται για «ένα ξεδιάντροπο ψέμα» και προσθέτοντας πως «η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)