Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Προκλητικό μήνυμα από την «Εκκλησία των Εθνών»: «Τα καλύτερα έρχονται»

 
Λίγες ώρες αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» αλλά και ο στενός του συνεργάτης, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από την σύλληψή τους αλλά και την αρνητική δημοσιότητα που έλαβαν για τους «εξορκισμούς» στη Θεσσαλονίκη.

Αντιθέτως με ανάρτηση στη σελίδα του facebook της «Εκκλησίας των Εθνών» στέλνουν ένα άκρως προκλητικό μήνυμα επισημαίνοντας πως «Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!»...

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες αναμένεται να δικαστούν στις 14 Νοεμβρίου, όπως όρισε ο εισαγγελέας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Εκκλησίας των Εθνών»:

«ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β’ 3:11-12: «τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ’ όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν».

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!
Ο Θεός είναι μαζί μας!»

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.