Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Η Airbnb εισάγει τεχνολογία "αντι-πάρτι" για τους επισκέπτες...


 Η Airbnb λέει ότι θα αναπτύξει «τεχνολογία αντι-πάρτι» σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τους επισκέπτες που γεμίζουν με σκουπίδια τα καταλύματα που έχουν "κλείσει".

Η τεχνολογία...

η οποία έχει δοκιμαστεί στην Αυστραλία, θα εξετάζει «παράγοντες όπως το ιστορικό θετικών κριτικών, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο επισκέπτης χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της Airbnb, τη διάρκεια του ταξιδιού, την απόσταση από την καταχώριση, το κατά πόσο περνά Σαββατοκύριακα έναντι καθημερινών στα καταλύματα» για να καθορίσει εάν μια συγκεκριμένη κράτηση ίσως προορίζεται για τη διοργάνωση ενός πάρτι, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Αρχικά θα χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ θα συνεχιστεί να λειτουργεί στην Αυστραλία.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, οι λογαριασμοί χρηστών που επισημαίνονται από την «τεχνολογία αντι-πάρτι» της Airbnb θα εμποδίζονται να ολοκληρώσουν την κράτησή τους.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κράτηση σε ιδιωτικά δωμάτια αντί για ολόκληρα σπίτια. Εξαιρούνται επίσης τα δωμάτια ξενοδοχείων.

Η Airbnb σημείωσε ότι εφάρμοσε μια «παρόμοια παραλλαγή αυτού του συστήματος» στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2021 και το πιλοτικό πρόγραμμα φέρεται να ήταν «πολύ αποτελεσματικό». Επιπλέον σημείωσε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα κατά των πάρτι στην Αυστραλία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 35% των μη εξουσιοδοτημένων πάρτι στις περιοχές όπου τέθηκε σε εφαρμογή.

https://www.nonews-news.com/2022/08/airbnb.html

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.