Άγρια δολοφονία στην Κέρκυρα: Στραγγάλισαν 93χρονη μέσα στο σπίτι της

Anthony
0

Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα στην Κέρκυρα. Ποιοι εξετάζονται από τις αρχές. 

Δολοφονία αποδείχτηκε ότι ήταν ο θάνατος μιας 93χρονης γυναίκας στην Κέρκυρα.

Την ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρει νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (28/8) η γυναίκα που τη φρόντιζε, μέσα στο σπίτι της.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης, η 93χρονη έχασε τη ζωή της από ασφυξία δια στραγγαλισμού. Μάλιστα η άτυχη ηλικιωμένη έφερε εκχυμώσεις στο ζυγωματικό, στα χέρια και τους καρπούς της, κάτι που δείχνει ότι είχε δεχθεί την επίθεση από τον δράστη, ο οποίος προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Η 93χρονη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας μαζί με τον γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο και εξετάζουν πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Στο σπίτι της ηλικιωμένης εντοπίστηκε ένα κομμάτι από μαύρο χειρουργικό γάντι που εξετάζεται για DNA και αποτυπώματα καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι ενδέχεται να το φορούσε ο δράστης. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)