Επιστρέφει στο ψυχαγωγικό ραδιόφωνο ο όμιλος ΣΚΑΪ;...

0


  Τεσσερα  χρόνια μετά την αποεπένδυσή του από το μουσικό ραδιόφωνο και το ψυχαγωγικό, γενικότερα, με την πώληση του Μελωδία 99.2 στην Frontstage, ο όμιλος ΣΚΑΪ φαίνεται πως θέλει να επανέλθει σε αυτόν τον χώρο. Πριν από... λίγες ημέρες, στα τέλη Ιουνίου, συστήθηκε η εταιρεία «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» που αποτελεί 100% θυγατρική της «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.», η οποία λειτουργεί την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Στους σκοπούς της νέας εταιρείας περιλαμβάνονται οι ραδιοφωνικές εκπομπές, οι υπηρεσίες παραγωγής ραδιοφωνικού προγράμματος, η διάθεση χρόνου ραδιοφωνικής διαφήμισης...

, η πώληση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο με αμοιβή ή βάσει σύμβασης, και οι υπηρεσίες προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με ραδιοφωνικό σταθμό ή podcasts.

Το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο είναι μικρό, μόνο 25 χιλιάδες ευρώ, η διάρκειά της είναι αορίστου χρόνου, ενώ στο ΔΣ της βρίσκονται ο Γιάννης Αλαφούζος ως πρόεδρος, ο Γιάννης Σπανολιός ως αναπληρωτής πρόεδρος και η Εύη Κουτσαυτάκη ως μέλος, για 4 χρόνια.

e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)