Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Επιστρέφει στο ψυχαγωγικό ραδιόφωνο ο όμιλος ΣΚΑΪ;...


  Τεσσερα  χρόνια μετά την αποεπένδυσή του από το μουσικό ραδιόφωνο και το ψυχαγωγικό, γενικότερα, με την πώληση του Μελωδία 99.2 στην Frontstage, ο όμιλος ΣΚΑΪ φαίνεται πως θέλει να επανέλθει σε αυτόν τον χώρο. Πριν από... λίγες ημέρες, στα τέλη Ιουνίου, συστήθηκε η εταιρεία «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» που αποτελεί 100% θυγατρική της «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.», η οποία λειτουργεί την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Στους σκοπούς της νέας εταιρείας περιλαμβάνονται οι ραδιοφωνικές εκπομπές, οι υπηρεσίες παραγωγής ραδιοφωνικού προγράμματος, η διάθεση χρόνου ραδιοφωνικής διαφήμισης...

, η πώληση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο με αμοιβή ή βάσει σύμβασης, και οι υπηρεσίες προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με ραδιοφωνικό σταθμό ή podcasts.

Το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο είναι μικρό, μόνο 25 χιλιάδες ευρώ, η διάρκειά της είναι αορίστου χρόνου, ενώ στο ΔΣ της βρίσκονται ο Γιάννης Αλαφούζος ως πρόεδρος, ο Γιάννης Σπανολιός ως αναπληρωτής πρόεδρος και η Εύη Κουτσαυτάκη ως μέλος, για 4 χρόνια.

e-tetradio.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.