Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Νέος επενδυτής στον Alpha!...


 Το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης του 50% του Alpha συμφωνήθηκε σε Ευρώ 41.497.425.Καταβλήθηκε από την PRIMOS MEDIA S.a.r.l. στη ΜEDIAMAX HOLDINGS LIMITED. 

Το Fund αυτό δεν έχει σχέση με τον... Όμιλο Βαρδινογιάννη, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφανίζεται ο δικηγόρος Λουξεμβούργου Alain François Heinz.

O Alpha αποκτήθηκε πριν από 3 χρόνια έναντι ποσού 37 εκατ. ευρώ. Μέσω των Mediamax και Nevine, τον Μάρτιο του 2019, η Motor Oil πήρα αρχικά ποσοστό 50% στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, την Alpha Ραδιοφωνική και την Alpha Ραδιοφωνική Κρόνος έναντι 33,5 εκατ. ευρώ. 

Σε δεύτερο στάδιο, στις 27 Ιουλίου 2020, ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου του τηλεοπτικού σταθμού από τη Mediamax έναντι 3,5 εκατ. ευρώ...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.