Διαγραφή Αφροδίτης Λατινοπούλου από τη ΝΔ: Η απώλεια μιας μεγάλης πολιτεύτριας! [VIDEO]

0


 Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης μέχρι πρότινος, έπειτα από ανάρτησή της όπου καταφέρεται κατά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα, σχολιάζοντας τα κιλά της.

Ειδικότερα, η Α. Λατινοπούλου αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία, απαιτώντας να μην προβάλλονται «τέτοια λάθος πρότυπα υγείας».

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

Λίγο αργότεrα, πηγές της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σαφώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η κ. Λατινοπούλου είχε προκαλέσει εύλογες αντιδράσεις με τις δηλώσεις και τα σχόλιά της. Υπενθυμίζεται ότι έναν χρόνο πριν, είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media με βίντεό της στο οποίο αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών.

Λίγο καιρό πριν μάλιστα, είχε απαντήσει στον Γιώργο Καπουτζίδη σχετικά με τις δηλώσεις του ηθοποιού σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου λέγοντας «Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις; Έχει το πηγάδι πάτο;» 

Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας προϊόντων περιποίησης μαλλιών στην οποία πρωταγωνιστούσαν άτομα τα οποία ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προβαίνοντας για ακόμη μια φορά σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μετά και τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου θα είναι μια μεγάλη απώλεια για τη “σοβαρή” Νέα Δημοκρατία…

Με πληροφορίες από tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)