Super League Interwetten: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης...


 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League Interwetten, όπως έγινε γνωστό κατά το σημερινό ΔΣ της Λίγκας.

Ο... ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το SPORT24, πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Μποροβήλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Μαρινάκης εξελέγη με 9 ψήφους, ενώ υπήρξαν επίσης 5 λευκά (ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ), ενώ ο Βόλος απουσίασε από τη διαδικασία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίγκας, η θητεία του θα είναι διετούς διάρκειας, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη θητεία του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στον προεδρικό θώκο, καθώς υπήρξε ξανά πρόεδρος τη σεζόν 2010/11.

Από εκεί και πέρα, Αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League εξελέγη το στέλεχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, με 14 θετικές ψήφους και ένα λευκό.

Λίγη ώρα μετά την εκλογή του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα social media, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά.