Imperial Majesty: Γιατί το πιο ακριβό ανδρικό άρωμα στον κόσμο κοστίζει 400.000 ευρώ


 Για να απαντήσουμε στην πρώτη ερώτηση που σας ήρθε στο μυαλό: Όχι, η τιμή στον τίτλο δεν αποτελεί τυπογραφικό λάθος. Ο βρετανικός οίκος Clive Christian είναι γνωστός εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τη δημιουργία πανάκριβων αρωμάτων, αλλά το No.1 Imperial Majesty θεωρείται ως το «διαμάντι» του, το οποίο μπορούν να αποκτήσουν ελάχιστοι σε αυτόν τον κόσμο.

Εμπνευσμένο και δημιουργημένο από τον πολυτελέστατο οίκο Clive Christian, το No.1 Imperial Majesty έχει κερδίσει τον τίτλο του ακριβότερου ανδρικού αρώματος στον κόσμο από τα Guinness World Records. Μόνο 10 μπουκάλια Imperial Majesty έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ για να το αγοράσει κάποιος, θα πρέπει να κάνει ειδική παραγγελία στην ιστοσελίδα του οίκου...

Μάλιστα, το 2006 ο οίκος Clive Christian αποφάσισε ότι για τους πολύ ιδιαίτερους πελάτες του θα προσέφερε 500 ml από το νούμερο ένα άρωμά του στο πιο εκλεπτυσμένο μπουκάλι, που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Είναι κατασκευασμένο από χειροποίητο κρύσταλλο, φέρει πάνω του ένα λαμπερό διαμάντι πέντε καρατίων, ενώ ο λαιμός του μπουκαλιού είναι χρυσός 18 καρατίων. Επιπλέον, όταν το παραγγείλεις, έρχεται στην πόρτα του μέσα σε ένα πανάκριβο Range Rover.


insider.gr