(Τους) «ξεφεύγει» κι άλλο η βενζίνη...

0


 Γεωργιάδης:  Όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε ανακοινώσεις για τα καύσιμα...

Όσοι επαγγελματίες παίρνουν μηνιαίο λογαριασμό και έχουν μεγάλη κατανάλωση, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν μείωση στον λογαριασμό τους, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στη εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά.

Η... παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς την μείωση των λογαριασμών ρεύματος είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση σε όλη την Ευρώπη, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης οι αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα, αλλά δεν θα αφήσουμε τον λαό να δεινοπαθήσει, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν έρχονται παρεμβάσεις για τα καύσιμα, είπε πως «και για τα καύσιμα, στο μέτρο που το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά, η κυβέρνηση είναι εδώ για να δώσει λύση. Η βούληση είναι κάθε φορά που έχουμε περίσσευμα, να επιστρέφει στον κόσμο, εκεί που 'πονάει ο κόσμος. Σήμερα 'πονάει' στα καύσιμα».

Ωστόσο, είπε ότι οι ανακοινώσεις γίνονται πάντα από το αρμόδιο υπουργείο, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αναζητεί τον δημοσιονομικό χώρο, χωρίς να φεύγουμε από τους δημοσιονομικούς στόχους.

Όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε τις ανακοινώσεις, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών. 'Ολα πρέπει να γίνουν με ευαισθησία και ευθύνη, τόνισε.

Άναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Όσοι ζητάνε μείωση του φορου στα καύσιμα, θα πρέπει να πουν και πού θα βρεθούν τα λεφτά».

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)