Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Νησί στόχος της Τουρκίας η Λέσβος και οι αρμόδιοι κρατάνε τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες!


 Είναι πιθανό ορισμένοι εξ αυτών να αποτελούν 5η φάλαγγα των Τούρκων!

Στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου που έχει δεχτεί πάνω από τις μισές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο όλα τα χρόνια της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης, συνεχίζουν να υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες, παρά τους αριθμούς που δίνει το υπουργείο του Νότη Μηταράκη, πανηγυρίζοντας ότι έχουν μειωθεί οι μετανάστες στη Λέσβο...

Και ενώ η Τουρκία μας απειλεί ανοιχτά και πολλοί εκτιμούν ότι η Λέσβος αποτελεί νησί στόχο των γειτόνων, επιμένουν οι αρμόδιοι να κρατάνε τους χιλιάδες μεταναστών, για τους οποίους ουδείς γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια τους και είναι πιθανό ορισμένοι εξ αυτών να αποτελούν 5η φάλαγγα των Τούρκων!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.