Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας με μετανάστες…

0


… Αλλά εμείς ασχολούμαστε με το τι είπε ένας τύπος πριν από ένα μήνα

Αυτό που πρέπει κάποιος να αναγνωρίσει με ειλικρίνεια στην σημερινή κυβέρνηση, είναι ο πανίσχυρος μηχανισμός προπαγάνδας που έχει στήσει. Ένας μηχανισμός που καταφέρνει να αντιστρέψει την εικόνα της πραγματικότητας ακόμα και αν αυτή ισοδυναμεί με εθνική τραγωδία.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν βουλευτές της Ν.Δ. που βγαίνουν με φυσικότητα στα κανάλια και μιλούν για επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, όταν η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αντιμετωπίζει τέτοια μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης, στη νεότερη ιστορία. Από κοντά και δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών να αναφέρονται στον Πλεύρη μιλώντας με φυσικότητα σαν να έχουν μπροστά τους έναν κανονικό υπουργό υγείας και όχι έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και να βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης για να απολογηθεί.

Τα ίδια συμβαίνουν και με την οικονομία. Μιλάμε για την χειρότερη κυβέρνηση της νεότερης ιστορίας, η οποία έχει εκτινάξει το δημόσιο χρέος σε τέτοια επίπεδα, ώστε η Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις υπερχρεωμένες χώρες παγκοσμίως. Έχουν καταγράψει ρεκόρ πληθωρισμού των τελευταίων 30 χρονών, παρά την ύπαρξη του κοινού νομίσματος, έχουν διαλύσει τον πυρήνα της ανταγωνιστικότητας με τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις στο κόστος ενέργειας και όμως παρουσιάζονται ως «φιλελεύθεροι και άριστοι»!

Εκεί όμως που φαίνεται περίτρανα ο μηχανισμός προπαγάνδας είναι τα τελευταία γεγονότα με το μεταναστευτικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ευθέως το σχέδιο του για την αντικατάσταση πληθυσμού στην Ελλάδα, όπου όπως είπε ρητά, η ένταξη μεταναστών θα δώσει λύση στο δημογραφικό πρόβλημα!

Ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του επί τρία συνεχόμενα χρόνια η Ελλάδα παρουσιάζει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης σε ολόκληρη την ιστορία της, μεγαλύτερη ακόμα και από την εποχή της ισπανικής γρίπης, ομολογεί ξεκάθαρα ένα εφιαλτικό σχέδιο.

Τι κάνουν λοιπόν τα κανάλια;

Εξαφανίζουν τελείως την συγκεκριμένη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανακαλύπτουν μία δήλωση ενός τύπου που δουλεύει σε ΜΚΟ, η οποία έγινε πριν από ένα μήνα, αναφορικά με υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις μεταναστών στο Αιγαίο!

Τα ίδια ΜΜΕ μάλιστα λησμονούν ότι συγκεκριμένος άνθρωπος επρόκειτο να παρασημοφορηθεί από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την πρόεδρο που διόρισε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συγκεκριμένη θέση! Με απλά λόγια, εάν οι δηλώσεις Αποστολόπουλου είναι επιλήψιμες, τότε θα πρέπει να απολογηθεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η πρόεδρος που διόρισε.

Μιλάμε για τον ορισμό της γκεμπελικής προπαγάνδας. Όπου για να καλύψουν μία εγκληματική δήλωση Μητσοτάκη, ανασύρουν μία άσχετη δήλωση από τα βάθη της επικαιρότητας…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)