Η άγρια ομορφιά της Άνω Γλυφάδας δυσκόλεψε το έργο της κατάσβεσης σύμφωνα με τον Χ. Στυλιανίδη

0


Απόκοσμες χαράδρες, απροσπέλαστα φαράγγια και απόκρημνοι γκρεμοί συνθέτουν το ανάγλυφο του Υμηττού

Την δική του τεκμηριωμένη εξήγηση έδωσε ο υπουργός πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, για το γεγονός ότι μία περιοχή σαν την Γλυφάδα και την Βούλα καιγόταν επί 20 ώρες.

Εκτός από τις καιρικές συνθήκες, το έργο έγινε τιτάνειο λόγω του ανάγλυφου της περιοχής. Αυτό είπε ο Χρήστος Στυλιανίδης σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕΕ.

Αυτή η επική περιγραφή Στυλιανίδη έφερε αμέσως στο μυαλό εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή, την άγρια ομορφιά της Γλυφάδας, τους εξωτικούς κινδύνους της άγριας Βούλας και το ανεξερεύνητο τοπίο της Βάρης – Κορωπίου.

Εκτός από το ανάγλυφο όμως υπάρχει και η τρομερή πανίδα της περιοχής. Τα ποτάμια με τους αλιγάτορες, οι λίμνες με τους ιπποπόταμους, τα ξωτικά του δάσους της Αιξωνής που μεταμορφώνουν τις αιωνόβιες βαλανιδιές σε πολυτελείς βίλες όπου βρίσκουν καταφύγιο απόκοσμα Ορκ που τα πρωινά στοιχειώνουν δικαστικές αίθουσες.

Για την ακρίβεια, η Μόρντορ μοιάζει παράδεισος μπροστά στα Πηγάδια…

Ευτυχώς που αυτή την κρίσιμη στιγμή έχουμε έναν υπουργό σαν τον Χρήστο Στυλιανίδη και γλίτωσε το Παλαιό Φάληρο από την λαίλαπα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)