Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Στα 80 ευρώ η επιδότηση στη βενζίνη - 100 ευρώ για τα νησιά...

 
Αυξήσεις στην επιδότηση των καυσίμων μέσω του Fuel Pass 2 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Όπως είπε, ανακοινώνεται μια νέα δέσμη μέτρων του εθνικού σχεδίου στήριξης με αιχμή την επιδότηση καυσίμων. Όπως έχει συμφωνηθεί θα αφορά 3 μήνες και θα είναι μια παρέμβαση που θα αφορά και βενζίνη και ντίζελ. Απευθύνεται σε... περισσότερους από 3 εκατομμύρια οδηγούς. Ξεχωριστή παρέμβαση θα υπάρχει για τους αγρότες όπου επιστρέφεται νωρίτερα στις αρχές Αυγούστου η επιστροφή του ΕΦΚ για το πετρέλαιο.

Η νέα παρέμβαση είναι στα 375 εκατομμύρια και στο σύνολο τα 580 εκατομμύρια. Οι άμεσες και έμμεσες ενσιχύσεις στην ενέργεια 8 δις ευρώ. Είναι ποσά που προέκυψαν από την συνετή οικονομική μας διαχείριση και τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ετσι θα δοθούν 80 ευρώ στην βενζίνη, 60 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 90 ευρώ στα νησιά. Στο diesel κίνησης παραμένει στα 15 λεπτά στην αντλία...

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.