Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΥΠΠΟΑ: Ενίσχυση 334.000 ευρώ για εικαστικά, αρχιτεκτονική, φωτογραφία και design

 
Επιχορηγήσεις ύψους 334.000 ευρώ σε 58 φορείς μετά από πρόσκληση, μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων, για επιχορήγηση ή/και αιγίδα σε δράσεις εικαστικών τεχνών, αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και design, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Πολιτισμού.

Την πρόσκληση απηύθυνε το ΥΠΠΟ στις 31/1/2022 και υποβλήθηκαν αιτήματα από 112 φορείς.

Ομόφωνα υπέρ των 58 γνωμοδότησε η Επιτροπή αποτελούμενη από τους Μάριο Κωστάκη, προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ, Αντώνη Σκλεπάρη, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εικαστικών, Αρχιτεκτονικής, Φωτογραφίας και Μουσείων Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ, Νίκο Σταυρίδη, εικαστικό-αρχιτέκτονα, καθηγητή ΑΣΚΤ, Μυρτώ Χατζάκη, ιστορικό τέχνης, Γιώργη Γερόλυμπο, αρχιτέκτονα - φωτογράφο.


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.