Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

12,7 εκατ. ευρώ οφείλει στις τράπεζες το υπουργικό συμβούλιο!

 
Υπουργικό συμβούλιο... μεγαλοδανειοληπτών!

Υπουργικό συμβούλιο μεγαλοδανειοληπτών έχει συγκροτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο μεγαλοφειλέτη τον εαυτό του! Όπως αποδεικνύεται από τα πόθεν έσχες που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, το υπουργικό συμβούλιο οφείλει 12,7 εκατ. ευρώ σε τραπεζικά δάνεια!

Ο μεγαλύτερος οφειλέτης είναι ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος (μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι) οφείλει 1,3 εκατ. ευρώ....

Όλοι οι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη οφείλουν 11,4 εκατ. ευρώ. Έτσι το συνολικό τραπεζικό χρέος των μελών του υπουργικού συμβουλίου διαμορφώνεται στα 12,7 εκατ. ευρώ.

Σε αυτά μπορεί να συνυπολογιστεί και ο υπέρογκος τραπεζικός δανεισμός της ΝΔ, η οποία οφείλει 381,3 εκατ. ευρώ για τα δάνεια που έχει πάρει. Σχεδόν 400 εκατ. είναι ο τραπεζικός δανεισμός της κυβέρνησης και του κυβερνητικού κόμματος!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.