Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ηνωμένο Βασίλειο: Προσφέρει visa διαμονής και εργασίας σε απόφοιτους κορυφαίων πανεπιστημίων


 Απόφοιτοι από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, που βρίσκονται ακόμα στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για μια προσωρινή visa που θα τους επιτρέπει να ζουν και να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την Δευτέρα, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως άτομα που έχουν αποφοιτήσει, τα τελευταία πέντε χρόνια, από ένα από τα 36 κορυφαία πανεπιστήμια που βρίσκονται στην εγκεκριμένη λίστα, θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να λάβουν την visa ««απόφοιτων υψηλών προοπτικών»...

Οι επιτυχημένοι αιτώντες θα λάβουν μια visa διάρκειας δύο ετών, ενώ αυτοί που έχουν PhD θα λάβουν visa διάρκειας τριών ετών.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι σύντροφοι, όσο και τα παιδιά των αποφοίτων, ώστε να μείνουν μαζί τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

insider.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.