Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Και τα ΜΜΕ έβγαλαν τα δικά τους αποτελέσματα...


 ...στις φοιτητικές εκλογές.

Αναλόγως ποιο κόμμα υποστηρίζουν...

Και φέτος συνέβη αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο στις φοιτητικές εκλογές: η κάθε παράταξη βγάζει τα δικά της αποτελέσματα. Συμφωνούσαν ωστόσο πάντοτε στην πρωτιά και στις παρακάτω θέσεις. Κι εδώ και δεκαετίες ήταν πρώτη η ΔΑΠ...

Φέτος όμως άλλαξαν τα πράγματα. Ολες οι φοιτητικές παρατάξει βγάζουν πρώτη την Πανσπουδαστική εκτός από τη ΔΑΠ που βγάζει πρώτο τον εαυτό της.
Εντελώς αυθαίρετα βέβαια γιατί αν μπεις στα «Φοιτητικά Νέα» που έχουν τα αποτελέσματα αναλυτικά και ανά σχολή, βλέπεις ξεκάθαρα πως η ΔΑΠ είναι δεύτερη.

Η ψεύτικη πρωτιά ωστόσο της ΔΑΠ γίνεται σημαία στα ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας. Από τα ΝΕΑ έως τον ΣΚΑΪ. Και πανηγυρίζουν και οι βουλευτές με τους υπουργούς της ΝΔ.
Δείτε και τις εφημερίδες. Ο Ριζοσπάστης γράφει ότι η Πανσπουδαστική βγήκε πρώτη στις φοιτητικές εκλογές παρουσιάζοντας στοιχεία και αριθμούς.

 

 

Τα ΝΕΑ από την πλευρά τους γράφουν ότι βγήκε πρώτη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χωρίς όμως να δίνουν αποτελέσματα. Παρουσιάζουν ένα πολύ γενικό ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώνεται πουθενά.

 
Το γεγονός ότι όλες οι παρατάξεις δίνουν πρώτη την Πανσπουδαστική δεν ενδιαφέρει ορισμένα ΜΜΕ. Και παρουσιάζουν την εικόνα που θέλουν, εκείνη που κατασκεύασε η ΔΑΠ. Και μετά μας φταίνε οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα. 

 e-tetradio.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.