Άρης κατά Καπουτζίδη...

0


 «Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ότι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου... απάντηση», ανέφερε ο Αρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον τελικό της Eurovision 2022.

«Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει» συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε για τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητά του. Αυτό. Τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ»...

reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)